13 jun 2011

Surf

El surf és un esport nàutic que consisteix a planar amb una taula de surf sobre la cresta d'una onada a mesura que aquesta arrossega a la persona practicant cap a la costa.

7 jun 2011

Nascar

Nascar són les inicials en anglès de National Association for Stock Car Auto Racing i representa actualment a l'organització més gran de competicions de cotxes de sèrie del món, tant per les seves variades categories com pel seu nivell d'espectadors.
La particularitat d'aquestes competicions es basa, principalment, en què els circuits són ovalats i són sempre cotxes tipus turisme de sèrie, és a dir, automòbils el disseny bàsic dels quals és el d'un cotxe sortit de fàbrica.

6 jun 2011

Motocròs

El motocròs és una modalitat de motociclisme que consisteix en disputar curses de velocitat en un circuit de terreny accidentat a camp obert i en la que diferents participants disputen una carrera amb l'objectiu d'arribar primer a la meta. Els obstacles són formats normalment per desnivells, rampes, camins empedregats, passos de riu, etc, i es procura que només una desena part del recorregut sigui transitable òptimament.

Superbikes

El campionat del món de Superbikes (SBK) és una competició esportiva de motociclisme de velocitat internacional.
L'actual líder del campionat és el català Carlos Checa.

Tennis de Taula

El tennis de taula és un esport de raqueta que enfronta dos jugadors, o dues parelles de jugadors, situats cadascun a banda i banda d'una taula dividida transversalment per una xarxa. Consisteix a colpejar la pilota amb una pala per fer-la passar per damunt de la xarxa, fent que boti en el camp contrari i de manera que l'adversari no la pugui tornar.

Skeleton

El skeleton (tobogan) és un esport d'hivern, que forma part de la família d'esports de descens en trineu, juntament amb el bob i el luge. El skeleton és la modalitat més antiga de totes tres.

Hoquei Sobre Gel

L'hoquei sobre gel és un esport d'equip, olímpic d'hivern.
Es juga en una pista de gel entre dos equips, on, tant els jugadors com els àrbitres usen patins de gel. Els jugadors es mouen patinant sobre el gel, arribant a assolir elevades velocitats, el que converteix l'esport en un esport molt ràpid i espectacular. Usen pals per a moure i passar-se un disc. L'objectiu és situar el disc en la porteria de l'equip contrari. L'equip que ha marcat més gols al final del partit en resulta vencedor.

Esport de Combat

Un esport de combat és un esport competitiu de contacte on dos combatents lluiten l'u contra l'altre usant les certes regles de contacte, amb l'objectiu de simular parts del combat cos a cos veritable.