30 may 2011

Hípica

L'hípica és un conjunt d'esports equestres, on el cavall i el genet són protagonistes principals. Inclou diverses disciplines força diferenciades, que poden variar segons les fonts.

Pilota Basca

La pilota basca és un joc de pilota d'estil indirecte en què dos o més contrincants competeixen llançant una pilota, amb la mà nua o amb una eina, contra una paret d'un frontó.

Esquí de Muntanya

L'esquí de muntanya és una modalitat d'esquí que no precisa de zones preparades ni senyalades i que té com a objectiu fer l'ascensió i el descens d'un pic, una travessa o una excursió. 

Esports Extrems

Els esports de risc, extrems o d'aventura són aquells esports on hi predomina un element de perills controlats. El risc es pot generar fruit de la mateixa activitat esportiva (caigudes, etc.), o de la incertesa de les condicions ambientals (meteorologia, estat de la mar, etc.). Aquests tipus d'activitats esportives tenen lloc en el medi natural i aquest entorn juga un paper fonamental per al seu desenvolupament. En molts casos es tracta de pràctiques esportives recents i que utilitzen enginys i tècniques innovadores tan en terra, aire com a l'aigua.

2 may 2011

Els Escacs

Els escacs és un joc de tauler de naturalesa recreativa i competitiva per a dos jugadors.
És considerat un esport.