25 abr 2011

Voleibol

El voleibol és un esport d'equip practicat entre dos equips de sis jugadors, consistent a fer passar la pilota al camp contrari mitjançant volees per damunt d'una xarxa col·locada transversalment al mig de la pista.

L'Esquí

L'esquí és l'esport d'hivern i activitat humana que consisteix a lliscar sobre la neu fent servir esquís  o bé una única taula lligats als peus fent servir fixacions.

11 abr 2011

Waterpolo

El waterpolo és un esport d'equip practicat en una superfície limitada de piscina entre dos equips de set jugadors cadascun, amb la finalitat d'introduir la pilota a la porteria de l'equip contrari. Els equips estan formats per tretze jugadors dels quals set participen al joc i la resta són a la banqueta.

Ciclisme

Jocs de ciclisme 

El Ciclisme és un esport que consisteix en la realització de curses que tenen en comú l'ús de la bicicleta.
Principals curses: Tour de France, el Giro i la vuelta España.
És un esport olímpic.

La Natació

La natació és el mètode pel qual els éssers vius es desplacen a través de l'aigua en un mètode que no implica simplement el caminar pel fons. La natació és una activitat recreativa popular i un esport competitiu. És una activitat física molt recomanable per a la majoria de les persones, però que requereix unes precaucions bàsiques.